BlogNCERTNCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition

NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition

 

NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition

NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition are been solved by top teachers of LearnCBSE.in. All the solutions given in this page are solved based on CBSE Syllabus & NCERT guidelines. So before getting into the details of CBSE NCERT Solutions for Class 1 Math Magic Chapter 3 Addition let’s have an overview of list of topics and sub topics under this chapter.

    Join Infinity Learn Regular Class Program!

    Download FREE PDFs, solved questions, Previous Year Papers, Quizzes, and Puzzles!

    +91

    Verify OTP Code (required)





    I agree to the terms and conditions and privacy policy.

    • One more
    • How many altogether
    • Add and Match
    • Write the Missing Numerals

    NCERT Textbook Page 52

    Question 1.
    How many altogether?
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 52 Q1

    Question 2.
    How many altogether?
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 52 Q2

    Question 3.
    How many altogether?
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 52 Q3

    NCERT Textbook Page 55
    Addition
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q1

    Question 1.
    Add the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q1.1

    Question 2.
    Add the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition 6
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q2

    Question 3.
    Add the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q3

    Question 4.
    Add and match the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q4

    Question 5.
    Add the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition 10

    Question 6.
    Add the following :
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q6

    Question 7.
    Write the missing numerals.
    Answer.
    NCERT Solutions for Class 1 Maths Chapter 3 Addition Page 55 Q7

     

      Join Infinity Learn Regular Class Program!

      Sign up & Get instant access to FREE PDF's, solved questions, Previous Year Papers, Quizzes and Puzzles!

      +91

      Verify OTP Code (required)





      I agree to the terms and conditions and privacy policy.